fbpx
user_mobilelogo

Házirend

Házirendünk a Vendégeink nyugodt pihenését szolgálja és segít elkerülni a félreértéseket

1. A szálláshelyet az érkezés napján 15:00 órától foglalhatják el és a távozás napján 10 óráig kell elhagyni. Amennyiben Vendégeink 10:00 óráig nem jelentkeznek ki, plusz egy napi szállásdíj minden esetben felszámolásra kerül.

2. Házunk a pihenésre vágyó vendégeket várja, bulizás céljára nem vehető igénybe.

3. Kültéren zenét szolgáltatni tilos.

4. A szálláshelyről kizárható az a személy aki 22:00 és 6:00 között a pihenni vágyó vendégek nyugalmát zavarja. Kérjük tartózkodjon mások nyugalmát zavaró magatartástól!

5. A szálláshelyen csak az oda bejelentett vendégek tartózkodhatnak. Kérjük vendégeinket ne fogadjanak látogatókat.

6. Kérjük Vendégeinket, hogy őrizzék meg a ház és az udvar tisztaságát. Vendégeink a házat tisztán kapják és ottlétük alatt maguk gondoskodnak a tisztaságról. Kérjük semmilyen ételmaradékot ne hagyjanak a konyhában. 

7. Távozáskor a házat olyan állapotban kérjük átadni, ahogy érkezéskor átvették. Amennyiben nincs idő az elpakolásra, mosogatásra és a szemét összeszedésére, úgy ezt háziasszonyunk térítés ellenében (10.000,- forintért) átvállalja.

8. A vendégek itt tartózkodása alatt takarítást csak külön kérésre végzünk.

9. A tűzvédelmi szabályok betartása, a hely és a ház adottságai miatt különösen fontos. A házban dohányozni tilos.

10. Háziállatokat csak az üzemeltető előzetes beleegyezése után külön díj ellenében szabad behozni.

11. Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit rendeltetésszerűen használják! A házban található bútorokat hozzájárulásunk nélkül nem szabad átrendezni.

12. A ház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért Vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak melynek rendezése a helyszínen történik.

13. Az itt tartózkodó vendégek értéktárgyaiért, gépkocsijukban esetlegesen bekövetkezett károkért, balesetekért felelősséget nem vállalunk!

14. Amennyiben napközben elhagyják a szállást, kötelesek bezárni az ajtókat és ablakokat, gondoskodniuk kell az elektromos berendezések (tűzhely, kenyér pirító, vízforraló, lámpák stb.) kikapcsolásáról.

15. Ha bármilyen problémájuk adódik Vendégházunk berendezési tárgyainak használatával szíveskedjenek azt felénk jelezni, hogy megoldást találhassunk.

16. A szállás igénybevételével, Vendégeink elfogadják a házirendet. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a Vendégek nem tartják be a házirendet. Ebben az esetben a szállásdíj nem jár vissza.

Wellness házirend

Nyitvatartási idő: 14:00-20:00

1. A wellness használata regisztrációhoz kötött, 2 órára 5000 Ft/ fő

2. Bejelentkezés a +36302424200-as telefonszámon.

3. A wellness részleg kapacitása maximum 5 fő.

4. Szaunázás, jacuzzi vagy merülődézsa használat előtt a zuhanyzás kötelező.

5. Minden esetben használjanak az ülőfelületre megfelelő méretű fürdőlepedőt úgy, hogy az egész test alá kerüljön textília.

6. Az egészséges szaunázás érdekében a szauna fürdőruha nélkül, szauna lepedőben használható.

7. Fürdőpapucsban a szaunába belépni tilos.

8. Nem lehet dohányozni, alkoholt, drogokat, narkotikumokat fogyasztani, állatot behozni, az üzemeltető engedélye nélkül hang és képanyagot készíteni és zenét szolgáltatni.

9. A wellnesst 16 éven aluliak nem használhatják.

10. A wellness szolgáltatásokat vendégeink csak saját felelősségre használhatják, a balesetért nem vállalunk felelősséget.

11. A nem megfelelő használatból eredő károk elhárítási költsége (soron kívüli vízcsere, vízszűrő csere, fertőtlenítés) minimum 50000 Ft, melyet kaucióként kérünk letenni.

12. Szauna használat után a jacuzzi használat előtt újbóli zuhanyozás higiéniai okokból kötelező.

13. A jacuzziba ugrálni balesetveszélyes és szigorúan tilos!

OTP SZÉP kártya elfogadóhely

MKB SZÉP kártya elfogadóhely

K&H SZÉP kártya elfogóhely